Kuvings Benelux

Bruikbare Links

Contact ons

Officiële dealer Kuvings Benelux

SV-500 Vacüum blender

Vacüum blender

Een gezondere leefstijl door middel van vacüum blenden. De Kuvings Vacuüm Blender is ontworpen om het maken van verse dranken. Door de container vacüum te trekken voor het juicen wordt er vrijwel geen lucht vermengd met de ingrediënten. Hierdoor komen er geen luchtlagen in het sap waardoor het sap een mooi geheel is en na het blenden ook blijft. Het sap bevat aanzienlijk meer vitamines en antioxidanten, dan wanneer het met een normale blender bereid wordt. De blender is een veelzijdig apparaat en is o.a. geschikt voor het maken van juice, smoohties, ijs, babyvoeding, sauzen, soepen, groentedippen, pesto’s etc.

In de voedselindustrie wordt het vacuüm blenden in grote hoeveelheden al langer toegepast, maar met de Kuvings vacuüm blender kunt u nu thuis ook van de voordelen van het vacuüm blenden profiteren. De Kuvings SV-500 vacuüm blender is uiterst gebruiksvriendelijk met bijvoorbeeld de auto-blend functie – hij stopt automatisch wanneer de ingrediënten de juiste fijnheid gekregen hebben – en werkt lekker stil door de speciale anti-geluid kap. Daarnaast is de Kuvings blender geschikt voor alle soorten groente, fruit, kruiden en vloeistoffen.

Nuttig
Als een extra optie is verkrijgbaar de vacuümtrommel. In deze vacuüm verzegelde container blijven gemengde sappen, smoothies of andere mengsels voor een veel langere tijd vers.
Handig
Voorgeprogrammeerde knoppen maken het gemakkelijk om de ingrediënten te mengen in elke gewenste textuur. * knop (vacuüm/auto/auto mengen)
Slim
Met de functie “automatisch overvloeien” stopt de blender automatisch wanneer ingrediënten de gewenste textuur hebben bereikt. Het berekent automatisch de optimale RPM en de overvloeimodus tijd.
Eco vriendelijk
Door de BPA-vrije en eco-vriendelijke Tritan container kunt u precies zien hoe de ingrediënten worden verwerkt
Veilig
Als gevolg van de veiligheidssensor werkt de blender alleen wanneer de vacuüm container perfect is gemonteerd.
Speciaal
Het 3D dimensionaal systeem waarbij zes hittebestendige messen driedimensionaal draaien maakt diep mengen mogelijk.

-Kuvings SV-500 Vacüum blender-