Kuvings Benelux

Bruikbare Links

Contact ons

Officiële dealer Kuvings Benelux

EVO820

-Big Mouth Slowjuicer-

De EVO820 wordt dé machine van 2019. De EVO820 is nl. één van de nieuwe modellen van Kuvings. Een mooie, stoere machine met een leaderlook uitstraling verkrijgbaar in de kleuren Gun metal, Dark red, Champagne Gold, Wit en Zilver. Met zijn 82 mm grote flipvulopenening heeft de EVO820 de grootste vulopening van alle modellen van Kuvings (de commerciële juicer uitgezonderd) waardoor er nog grotere ingrediënten verwerkt kunnen worden zonder eerst in stukken te snijden wat leidt tot nog sneller juicen.

De EVO820 is een mix van meerdere modellen waarbij ze uit ervaring, de beste onderdelen hebben gebruikt.

Extra gezond
Met de slowjuicer begin je elke dag gezond! Het lichaam neemt vier keer zoveel voedingsstoffen op uit sap, dan na het eten van het hele stuk fruit.
Veilig
Het “flip gate system” is ontworpen voor de veiligheid. Met name om te voorkomen dat er een kleine kinderhand in past.
Grotere Toevoeropening
Met een opening van maar liefst 82 mm is de vulmond van de EV820 nog groter dan de al bestaande modellen kunnen er nog grotere ingrediënten verwerkt worden zonder alles eerst in kleine stukken te hoeven snijden.
Vernieuwingen
Een aanzienlijke verbetering is de deksel. Deze heeft geen 3 maar 4 bevestigingspunten waardoor het geheel sterker en nóg stabieler is. Daarnaast beschikt de EVO820 over de 5de generatie sapkom welke sterker is door een interne wijziging in de structuur van het BPA vrije materiaal.
Tijdbesparend
Dankzij de Big Mouth hoef je groenten en fruit niet meer eerst in stukjes te snijden. Dit levert een forse tijdbesparing op, elke dag opnieuw. Let op: citrusvruchten dienen eerst geschild te worden.
Accessoires
Ook heeft Kuvings een mooie accessoire ontwikkeld, de citruspers. Deze pers past perfect op de Kuvings dus een heerlijke sinaasappelsap is zo geperst. Ook is er voor dit een ijs- en smoothieset (Type B) verkrijgbaar.

Product Specifications

- Kuvings Big Mouth Slowjuicer EVO820 -
Kenmerken
Single gear
23.9 x 20.1 x 49.0 cm
240W
400 ml
Zilver, Wit, Donker rood, Mat metaal look, Zwart, Champagne Goud, Rose Goud
7,1 kg
< 30 minuten
Productinformatie
EVO820 (NS-1226)
2 Jaar op onderdelen, 10 jaar op de motor
Motor, deksel, sapkom, sapstop, Pulpkan, sapkan, wiper, zeef, perskegel, pusher, schoonmaakborstel en rotatieborstel.
382 x 281 x 457 mm
EVO820