Kuvings Benelux

Bruikbare Links

Contact ons

Officiële dealer Kuvings Benelux
Garantie en Retouren

Mocht u om welke reden dan ook niet tevreden zijn met uw bestelling, aarzelt u dan niet en neem contact op met Durema.

Mocht uw product onverhoopt defect raken, dan kunt u natuurlijk ook op ons rekenen. Op al onze producten is de garantietermijn van toepassing zoals beschreven bij de kenmerken van het product op de website. De door ons aangeboden fabrieksgarantie doet niets af aan de wettelijke garantie waar u als consument recht op heeft. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene moet doen/of is wat u als consument er in alle redelijkheid van mag verwachten.

Wat te doen?

– Stuur uw product nooit zomaar retour! Neem eerst contact op met Durema. Dit kan zowel telefonisch (038 457 86 44) als per mail (info@durema.nl).
– Kan het per mail of telefonisch opgelost worden? Dan vragen we u om ons enkele gegevens * te mailen.
– Kan het niet per mail of telefonisch opgelost worden dan vragen we u de machine incl. een ingevuld reparatieformulier (deze kunt u vinden op de pagina downloads
elders op de website) naar ons toe te sturen. Let er op dat dat alles goed en degelijk verpakt wordt. Indien mogelijk in de originele verpakking. Retouradres is:
Durema
Schoenereweg 1b
8042 PJ Zwolle

*Om garantie te kunnen verlenen hebben we ten alle tijde een kopie van het aankoopbewijs, een foto van het kapotte onderdeel en het serienummer van de machine nodig.