Kuvings Benelux

Bruikbare Links

Contact ons

Officiële dealer Kuvings Benelux

CS600

- Big Mouth Slowjuicer -

De CS600 is speciaal ontwikkeld voor de commerciële markt. Ook deze machine neemt, met zijn 8,8 cm grote vulmond moeiteloos complete appels, tomaten, wortels, maar ook sinaasappels, mandarijnen en andere vruchten op. Dit levert veel tijdbesparing op en tijd is ten slotte geld. Door zijn industriële motor is de CS600 in staat om lange tijd achtereen te juicen waardoor het een zeer geschikte machine voor café’s, restaurants of juicebars. Daarnaast heeft het ook nog een mooi, slank design wat ook niet misstaat.

De CS600 slowjuicer past malende, kneuzende en persende handelingen toe op alle soorten groenten en fruit met slechts 60 omwentelingen per minuut. Dit zorgt ervoor dat alle enzymen en voedingsstoffen behouden blijven.Het resultaat is een puur sap van hoge kwaliteit.

Grote toevoeropening
Dankzij een nog grotere toevoeropening (88 mm) neemt deze Big Mouth eenvoudig complete appels, tomaten, sinaasappels (geschild) en andere vruchten in één keer op.
Multifunctioneel: 3 in 1
Met de Kuvings CS600 maak je niet alleen overheerlijke en gezonde sappen, maar ook babyvoeding maak je in een handomdraai. Met de Kuvings CS600 kun je ook gemakkelijk vezelige producten, zoals spinazie en kool, verwerken.
Max. gebruik
De motor van industriële kwaliteit kan langere tijd achtereen produceren. De CS600 is hierdoor tevens geschikt voor de commerciële markt (mits de overtollige pulp tussendoor regelmatig verwijderd en zeef gereinigd wordt).
Eenvoudig te reinigen
De Kuvings CS600 is makkelijk en snel tussentijds te reinigen door enkele seconden een kleine hoeveelheid water in het persvat te laten rondspoelen. Voor grondige reiniging gebruik je de bijgeleverde borstelset. Onderdelen zijn, vanwege het BPA vrije kunststof niet geschikt voor de vaatwasser.
Veilig
De Kuvings C9500 is ontworpen met een veiligheidssysteem. De slowjuicer werkt alleen als alle onderdelen precies op elkaar aangesloten zijn.
Muisstil
De Kuvings C9500 is dankzij het ingebouwde low-noise ontwerp en de speciaal ontwerpen motor nog stiller dan zijn voorganger. Daarnaast trilt de slowjuicer ook nog een minder.

Product Specificaties

- Kuvings Big Mouth Commerciele Slowjuicer CS600 -
Kenmerken
Commercieel gebruik
Single gear
260 x 183 x 515 mm
200W
400 ml
Zilver
9,1 kg
> 8 uur
Productinformatie
CS600
2 Jaar op onderdelen, 10 jaar op de motor
Motor, 2x deksel, 2x sapkom, sapstop, pulpkan, sapkan, wiper, zeef, perskegel, pusher, schoonmaakborstel en rotatieborstel.
CS600
8809039107061