Kuvings Benelux

Bruikbare Links

Contact ons

Officiële dealer Kuvings Benelux

C9500

- Big Mouth Slowjuicer -

Nog mooier, nog beter, nog sneller en nog betere smoothies. Dat is de Kuvings C9500 2nd generation dat het nieuwe pronkstuk van de Kuvings slowjuicers is. De Kuvings c9500 2nd generation is namelijk op behoorlijk wat punten verbeterd in vergelijking met zijn voorganger, de Kuvings B6000. Met de Kuvings C9500 kunt alle soorten groenten en fruit persen. Het mooie aan deze slowjuicer is dat u de meeste soorten groenten en fruit in zijn geheel in de slowjuicer kan plaatsen door de grote vulopening. De Big Mouth neemt moeiteloos complete appels, tomaten, wortels, maar ook sinaasappels, mandarijnen en andere vruchten in zijn extra vergrote vulopening op. Met de vernieuwde persschroef (tweede generatie) waar een holle bodem in is verwerkt is het ook makkelijker om vezelige producten, zoals kool, spinazie en tarwegras te verwerken. Hierdoor wordt de pulp netjes onder de persschroef tijdens het persen bewaard.

De kwaliteit is van het sap is zeer goed evenals de sapopbrengst! Het sapfilter van de Kuvings Big Mouth slowjuicer is sterk verbeterd. Het systeem is uitgebreid met een extra filter, waardoor er nog beter sap uit komt. In het persvat is op dit gebied ook een verbetering doorgevoerd. Ook daar is een filter toegevoegd om het sap op een nog betere manier te filteren. Het schoonmaken van de Kuvings C9500 is erg eenvoudig. Door na het slowjuice proces wat water toe te voegen aan de persvat en deze te laten draaien, worden de resten uit het persvat verwijderd. Resten verwijderen uit de zeef kan door de zeef en de roterende schoonmaakborstel (bijgeleverd) op elkaar te zetten en deze langs elkaar heen te laten bewegen onder de kraan.

Grotere toevoeropening
Dankzij de grote toevoeropening neemt de Big Mouth moeiteloos complete appels, tomaten, sinaasappels en andere vruchten in één keer op. De Kuvings C9500 heeft een grotere opening, waardoor er grotere stukken fruit en groenten in kunnen dan bij de Kuvings B6000.
Multifunctioneel: 3 in 1
Met de Kuvings C9500 maak je niet alleen overheerlijke en gezonde sappen, maar met de optionele hulpstukken maak je ook eenvoudig en snel smoothies en ijsgerechten. Met de Kuvings C9500 kun je ook gemakkelijk vezelige producten, zoals spinazie en kool, verwerken.
Vernieuwd systeem
Er zijn flink wat verbeteringen doorgevoerd in de nieuwe slowjuicer. Zo heeft de Kuvings C9500 een verbeterde sapstop, waardoor deze niet meer lekt. Een vernieuwde persschroef, waardoor de ingrediënten beter worden verwerkt en daardoor de sapopbrengst hoger is. En het nieuwe persvat zorgt voor minder verstoppingen, dankzij het nieuwe design aan de onderkant en de bredere pulpuitgang.
Eenvoudig te reinigen
De Kuvings C9500 is makkelijk en snel tussentijds te reinigen door enkele seconden een kleine hoeveelheid water in het persvat te laten rondspoelen. Voor grondige reiniging gebruik je de bijgeleverde borstelset. Haal de losse onderdelen eruit en maak ze met de borstelset schoon onder een lauwe waterstraal. Onderdelen absoluut niet reinigen in de vaatwasser of met een cooker.
Extra gezond
Met de slowjuicer begin je elke dag gezond! Het lichaam neemt vier keer zoveel voedingsstoffen op uit sap, dan na het eten van het hele stuk fruit.
Tijdbesparend
Dankzij de Big Mouth hoef je groenten en fruit niet meer eerst in stukjes te snijden. Dit levert een forse tijdbesparing op, elke dag opnieuw. Let op: citrusvruchten dienen eerst geschild te worden.
Muisstil
De Kuvings C9500 is dankzij het ingebouwde low-noise ontwerp en de speciaal ontwerpen motor nog stiller dan zijn voorganger. Daarnaast trilt de slowjuicer ook nog een minder.
Veilig
De Kuvings C9500 is ontworpen met een veiligheidssysteem. De slowjuicer werkt alleen als alle onderdelen precies op elkaar aangesloten zijn.

Product Specificaties

- Kuvings Big Mouth Slowjuicer C9500 2e generatie -
Kenmerken
Single gear
22.8 x 20.8 x 44.6 cm
240W
400 ml
Zilver, Wit, Rood
6,9 kg
< 30 minuten
Productinformatie
C9500
2 Jaar op onderdelen, 10 jaar op de motor
Motor, deksel, sapkom, sapstop, Pulpkan, sapkan, wiper, zeef, perskegel, pusher, schoonmaakborstel en rotatieborstel.
382 x 281 x 457 mm
C9500
8809039107146