Kuvings Benelux

Bruikbare Links

Contact ons

Officiële dealer Kuvings Benelux
Bezorgen en verzenden

We begrijpen dat u uw order zo snel mogelijk in huis wilt hebben. Durema streeft er dan ook naar orders geplaatst vóór 16.00 uur dezelfde dag nog te verzenden.
Voorwaarde is wel dat het product op voorraad is en u het volledige bedrag voldaan heeft.

Alle artikelen van Durema worden vanaf een bestelbedrag van 75 gratis verzonden in Nederland, België en Luxemburg. De verzending geschiedt per PostNL, waardoor de aflevering op snelle en correcte wijze plaatsvindt.  Tevens ontvangt de geadresseerde een track en trace nummer, zodat de status van de bestelling gevolgd kan worden.

Een bestelling wordt afgeleverd op het door de opdrachtgever opgegeven adres.
Dat kan het huisadres zijn, maar ook ieder ander door de opdrachtgever opgegeven afleveradres, mits dit binnen Nederland, België of Luxemburg gelegen is.
Voor aflevering buiten de Benelux dient vooraf contact met Durema te worden opgenomen, waarna toezending van de bestelling in overleg zal plaatsvinden.

Uw bestelling terugsturen? Lees dan eerst dit goed door:

U kunt onbeschadigde artikelen gratis retourneren als:
– U het artikel retourneert binnen de zichttermijn van 14 dagen. De termijn gaat in op de dag van ontvangst van uw bestelling
– Het artikel in de originele staat en u het artikel in de originele doos in een omdoos aan ons toestuurt (de omdoos gaat dus om de originele doos). De omdoos is noodzakelijk om de originele doos te beschermen en vrij te houden van stickers en labels.
– Het artikel licht gebruikt is (er is niet veel mee geperst, gemaald of geblend).
– Indien het product niet schoon geretourneerd wordt of het product niet meer kan worden doorverkocht zal maximaal 75% van het aankoopbedrag worden terug gestort aan de klant. Wanneer het product niet in een omdoos wordt teruggestuurd zullen wij 90% van het aankoopbedrag terugstorten.

Mochten er onduidelijkheden of vragen zijn, de klantenservice van Durema is op werkdagen van 08.30 uur tot 17.00 uur telefonisch te bereiken via
038 – 457 86 44. Vragen per e-mailbericht kunnen zeven dagen per week worden ingestuurd.