Kuvings Benelux

Bruikbare Links

Contact ons

Officiële dealer Kuvings Benelux

B8200

- Big Mouth Slowjuicer -

De B8200, het ‘zusje’ van de B6000, een mooi, nieuw paradeplaatje van Kuvings. Het verschil ten opzichte van de B6000 zit enkel in de deksel en de kleuren. De deksel van de B8200 heeft een nog grotere vulmond van maar liefst 82 mm en is voorzien van een beschermklepje. Dit ter bescherming van kleine kinderhandjes en té grote appels. Maar nog wel steeds het mooie voordeel dat kleinere appels, tomaten, mandarijnen, sinaasappels er zo inpassen en de wat grotere alleen maar even doormidden gesneden dienen te worden. Citrusfruit uiteraard wel gepeld en fruit met een pit dienen ontpit te worden. Maar ook met de B8200 kunt u alle soorten groenten en fruit persen.

De kwaliteit van het sap is evenals bij de andere juicers zeer goed. Zo ook de sapopbrengst! Het sapfilter van de Kuvings Big Mouth slowjuicer is erg sterk mits bij normaal gebruik. Het schoonmaken van de Kuvings B8200 is ook erg eenvoudig. Door na het slowjuiceproces wat water toe te voegen aan het persvat en deze te laten draaien, worden de resten uit het persvat verwijderd. Resten verwijderen uit de zeef kan door de zeef en de roterende schoonmaakborstel (bijgeleverd) op elkaar te zetten en deze langs elkaar heen te laten bewegen onder de kraan. De mooie Slowjuicer is bij ons verkrijgbaar in de kleuren Mat wit en Mat Gunmetal.

Grotere toevoeropening
Dankzij de nog grotere toevoeropening van maar liefst 82 mm t.o.v. 75mm van de B6000 en de C9500 neemt de B8200 moeiteloos complete appels, tomaten, sinaasappels en andere vruchten in één keer op.
Multifunctioneel: 3 in 1
Met de Kuvings B8200 maak je niet alleen overheerlijke en gezonde sappen, maar met de optionele hulpstukken maak je ook eenvoudig en snel smoothies en ijsgerechten. Met de Kuvings B8200 kun je ook gemakkelijk vezelige producten, zoals spinazie en kool, verwerken. Advies is wel, bij het langdurig juicen van vezelrijke ingrediënten, om tussendoor het pulp uit de zeef te verwijderen.
Extra gezond
Met de slowjuicer begin je elke dag gezond! Het lichaam neemt vier keer zoveel voedingsstoffen op uit sap, dan na het eten van het hele stuk fruit.
Eenvoudig te reinigen
De Kuvings B8200 is makkelijk en snel tussentijds te reinigen door enkele seconden een kleine hoeveelheid water in het persvat te laten rondspoelen. Voor grondige reiniging gebruik je de bijgeleverde borstelset. Haal de losse onderdelen eruit en maak ze met de borstelset schoon onder een lauwe waterstraal. Onderdelen absoluut niet reinigen in de vaatwasser of met een cooker.
Koelsysteem
Een 3-kanaals koelsysteem zorgt ervoor dat de motor te allen tijden koel blijft, ook na langdurig gebruik. Daarnaast is het systeem muisstil en staat het als een huis op het werkblad.
Tijdbesparend
Dankzij de Big Mouth hoef je groenten en fruit niet meer eerst in stukjes te snijden. Dit levert een forse tijdbesparing op, elke dag opnieuw. Let op: citrusvruchten dienen eerst geschild te worden.
Muisstil
De Kuvings B8200 is dankzij het ingebouwde low-noise ontwerp en de speciaal ontwerpen motor nog stiller dan zijn voorganger.
Veilig
Net zoals alle andere Kuvings Slowjuicers is ook de B8200 ontworpen met een veiligheidssysteem. De slowjuicer werkt alleen als alle onderdelen precies op elkaar aangesloten zijn.

Product Specificaties

- Kuvings Big Mouth SlowjuicerB8200 -
Kenmerken
Single gear
22.8 x 20.8 x 44.5 cm
240W
400 ml
Matt Gun Metal, Matt White
6,6 kg
< 30 minuten
Productinformatie
B8200 (NS-625CES)
2 Jaar op onderdelen, 10 jaar op de motor
Motor, deksel, sapkom, sapstop, Pulpkan, sapkan, wiper, zeef, perskegel, pusher, schoonmaakborstel en rotatieborstel.
382 x 281 x 457 mm
B8200
8809597080202 (Wit), 8809597080196 (Gun metal)