Kuvings Benelux

Bruikbare Links

Contact ons

Officiële dealer Kuvings Benelux

B6000

- The Original Whole Slow Juicer -

De Kuvings B6000 is met zijn Big Mouth een van de trotsen van de Kuvings slowjuicerfamilie. De revolutionair vormgegeven slowjuicer neemt complete vruchten in één keer op om ze vervolgens op een fluisterstille manier te verwerken tot gezonde en vitaminerijke sappen. Dankzij dit innovatieve systeem hoeft fruit niet meer eerst gesneden te worden; even kort afspoelen is genoeg.

De Big Mouth neemt moeiteloos complete appels, tomaten, wortels, maar ook sinaasappels, mandarijnen en andere vruchten in zijn extra vergrote toevoeropening op. Dit levert een forse tijdsbesparing op. Begin elke dag gezond met een overheerlijke sap uit de Kuvings B6000, laat je verrassen door de vele mogelijkheden en geniet dagelijkse van de smaaksensatie die de slowjuicer creëert.

7,5 cm grote toevoeropening
Dankzij de 7,5 cm grote toevoeropening neemt de Big Mouth moeiteloos complete appels, tomaten, sinaasappels en andere vruchten in één keer op. Let op: citrusvruchten dienen eerst geschild te worden.
Multifunctioneel: 3 in 1
Met de Kuvings B6000 maak je niet alleen overheerlijke en gezonde sappen, maar met de optionele hulpstukken maak je ook eenvoudig en snel smoothies en ijsgerechten.
Extra gezond
Met de slowjuicer begin je elke dag gezond! Het lichaam neemt vier keer zoveel voedingsstoffen op uit sap, dan na het eten van het hele stuk fruit.
Tijdbesparend
Dankzij de Big Mouth hoef je groenten en fruit niet meer eerst in stukjes te snijden. Dit levert een forse tijdbesparing op, elke dag opnieuw.
Stil
Dankzij het speciale design en de langzaam roterende vertragingsmotor zorgt de Kuvings B6000 voor minder geluid en trillingen.
Eenvoudig te reinigen
De Kuvings B6000 is makkelijk en snel tussentijds te reinigen door enkele seconden een kleine hoeveelheid water in het persvat te laten rondspoelen. Voor grondige reiniging gebruik je de bijgeleverde borstelset. Het gebruik van een afwasmachine wordt afgeraden.
Veilig in gebruik
De Kuvings B6000 is ontworpen met een veiligheidssysteem. De slowjuicer werkt alleen als alle onderdelen precies op elkaar aangesloten zijn.
Vernieuwd koelsysteem
Het vernieuwde 3-kanaals koelsysteem zorgt ervoor dat de motor te allen tijden koel blijft, ook na langdurig gebruik. Daarnaast is het systeem muisstil en staat het als een huis op het werkblad.

Product Specificaties

- Kuvings Whole Slow Juicer B6000 -
Kenmerken
Single gear
22,8 x 48,4 x 20,8 cm
240W
400 ml
Zilver, Wit, Rood
6,7 kg
< 30 minuten
Productinformatie
B6000PR
2 Jaar op onderdelen, 10 jaar op de motor
Complete machine, boekje, stamper, 2 x schoonmaakborstel, zeef, receptenboekje, sapbak en pulpbak
382 x 281 x 457 mm
B6000PR
8809039104046